Excellent staffing logo

personeelsbezetting Voor Werkgevers

Als werkgever zijn er verschillende belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden om een succesvolle en gezonde werkomgeving te creëren voor je werknemers.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Waarom ExcellentStaffing?

No Cure No Pay

U betaalt alleen voor resultaten. Als ExcellentStaffing er niet in slaagt een geschikte kandidaat voor uw functie te vinden, bent u niet verplicht om enige kosten te betalen. Het biedt een risicovrije aanpak en u maakt alleen kosten wanneer u het gewenste resultaat behaalt.

Split Payment

Door 50% van de kosten in rekening te brengen zodra het contract is ondertekend, profiteert u van een evenwichtige betalingsstructuur. Het toont het engagement van ExcellentStaffing aan om kwalitatieve kandidaten te leveren, omdat wij het financiële risico met u delen. De overige 50% van de kosten worden pas in rekening gebracht nadat de kandidaat met succes de proeftijd heeft doorlopen.

Garantieregeling

Voor vroegtijdig vertrek: In het geval dat een kandidaat kort na de proeftijd vrijwillig vertrekt, treedt er een 'garantieregeling' in werking. Dit betekent dat ExcellentStaffing een vervangende kandidaat met een gelijkwaardig salaris zal leveren zonder extra kosten binnen een bepaalde termijn. Lukt dit niet? U ontvangt een deel van u fee terug!

Neem vandaag nog contact met ons op en kijk wat ExcellentStaffing voor u kan betekenen!

Bij ExcellentStaffing begrijpen we dat het vinden van de juiste medewerkers van vitaal belang is voor het succes van uw bedrijf. Wij handelen snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw vacatures worden vervuld met de best passende kandidaten.

25+

Succesvolle matches

En we blijven tellen.

Tijdsbesparing

Gemiddeld vinden we binnen 3 dagen een geschikte kandidaat voor uw vacature.

84%

Plaatsingspercentage

Ons wervingsbureau heeft een indrukwekkend plaatsingspercentage van 84%

Onze missie

Bij Excellentstaffing geloven we in een persoonlijke aanpak. We streven ernaar talent te verbinden met kansen en helpen bedrijven groeien door de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. We werken nauw samen met zowel werkgevers als kandidaten om een diepgaand inzicht te krijgen in hun behoeften en doelen. Op deze manier realiseren we succesvolle en langdurige samenwerkingen.
Our mission
Productive working

Onze Visie

Excellentstaffing streeft naar langdurige relaties als vertrouwd wervingsbureau. We transformeren de verbinding tussen organisaties en werkzoekenden met innovatieve technologieën. Onze focus ligt op het vinden van perfecte matches voor groeiende carrières en florerende organisaties. Met ons streven naar uitmuntendheid bieden we een unieke wervingservaring. Sluit je aan bij Excellentstaffing voor succesvolle mogelijkheden
Scroll to Top